wassssssssssssssssaaaaaaaap
CDUONGZ:
I have bitch face syndrome.

Blogs
Anne the easy Bibian Danica Geneboob Holly Kyleen Manisay Mitchell Sb and Wilson Tracey Wendy

Layout by elysaysgoodbye. Affiliates codes from summert1me. Tested in Google Chrome.


July 5, 2011 // 10:30 PM

Bruises... ME GUSTA! ME GUSTA! ME GUSTA!!!!

I don't know if i want to go to paintball... even if it sounds like something i would love. I GET TO HURT PEOPLE AND I'LL GET BRUISES. LOL. On the downside i have to pay $60 to get it. Oh man, i just don't know. :(

YAY! I went shopping today and bought nothing. SMELLY V, WE NEED TO EAT AT THAT CREPES PLACE AT PARRA NEXT TIME WE GO COS THE PLACE IN CABRA IS KINDA CRAPPY. :( I'm glad i didn't buy anything today!! YAY!!! We didn't spot any cute guys... how very sad.

Omg, everyone is so nice to Lisa Lai. NO ONE IS EVER NICE TO ME.. SERIOUSLY. EVERYONE'S A TOTAL BITCH TO ME!!! Is it cos i wear glasses? IS IT COS I'M UGLY? DOUBLE STANDARDS... AGAIN!!!! I should get the same treatment! HAHAHAHA. I cry. Beautiful people = ugly people... ALRIGHT?! :( So offended. LOL.

I LOVE HAVING DEEP AND MEANINGFUL CONVERSATIONS WITH PEOPLE!!! Omg, so fun. I love Anne. She's so dumb. HAHAHHAHAHAHAHAHA. She is so illiterate. I'm just gonna dedicate a whole paragraph to Anne Nguyen, okay?! HAHAHAHAHA. You should watch her ass when she walks... IT IS SO WEIRD. OKAY, USUALLY YOUR BUTT GOES UP AND DOWN BUT HERS SWAYS SIDE TO SIDE... HAHAHAHAHAHAHA. Seriously, it's magic. HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA. Easy Anne! YOU KNOW YOU'RE CLOSE TO SOMEONE WHEN YOU CAN BE A TOTAL BITCH TO THEM AND HAVE UN-AWKWARD AWKWARD SILENCES TOGETHER. :'D YAY!!!! I REALLY LOVE MY FRIENDS!!!!! :D

Speaking of friends... I REALLY MISS JULIA. Don't judge me, i'm not gay. :( I was full excited to come home from tutor expecting her to be on msn.. BUT NO. HOW VERY DISAPPOINTING.

HI FRAND. SEXUAL TENSION, SEXUAL TENSION, SEXUAL TENSION. o0o0o0o0o0o0o0oo.. CAN YOU FEEL IT... HAHAHAHHAHAHAHA. Love you long time. HAHAHAHAHA.

Yuck, i have a physics test this week and i don't know anything. Yay for study last minute.. T_T I haven't even started my dot points... WHAT HAVE I BEEN DOING?! I don't like this topic.

Oh yeah, i went to Danielle's party on Sunday and it was fun. IT FELT LIKE IT LASTED FOR 2 HOURS WHEN I WAS AT HER HOUSE FOR 6 HOURS. LOL. Everyone looked pretty and stuff. We played weird games... HAHAHHAHAHAHAHAHA. I want a trampoline. I regret not eating so much...VELLY SAD. :c I love telling people to get on their knees. I am a boy trapped in a little asian girl's body.

I think we should have an economics study group.


A gay ass survey i stole from Anne:

WHAT IS THE WALLPAPER ON YOUR CELLPHONE? fashiontoast girl LOL

DID YOU GET ENOUGH SLEEP LAST NIGHT? No, i hid under the covers playing coin dozer till 12:30. LOL.

FIRST THING YOU THOUGHT ABOUT THIS MORNING? Shit, i'm late. I turned off my alarm at 8:30.. and just went back to sleep again forgetting i had to go to parra with Lisa. HER MUM CALLED ME AND STARTED TALKING IN VIETNAMESE AND I GOT REALLY SCARED COS LISA DOESN'T SPEAK VIET!!! LOL.

WHAT DO YOU HAVE HANDY AT YOUR BEDSIDE? Lip balm.. I HAVE DRY LIPS, ALRIGHT?

GRILLED OR FRIED? Fried.

WHAT MAKES YOU UNIQUE? I don't know.. MY FLAWS. HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. I like bruises, heh.

ARE YOU AFRAID OF THE DARK? Yes. EVERY SINGLE TIME I WALK TO MY ROOM AT NIGHT, I'M SO SCARED SOME SCARY BITCH IS GONNA JUMP OUT FROM BEHIND THE FRIDGE.

FAVORITE HANGOUT? Lbrary. HAHAHAHAHAHA.

3 THINGS YOU CAN’T LIVE WITHOUT? Food, money, bed.

WHAT ARE YOU AFRAID OF? Death and that ugly shit inside of lotus flowers... ewww... they scare the shit out of me. LOL.

ARE YOU A GIVER OR TAKER? Taker... i'm a bitch, i know. :((((

STUCK ON A DESERTED ISLAND & COULD TAKE ONE THING?

WHO’S YOUR CELL PHONE PROVIDER? VIRGIN! Call me anytime, frandz.

FIRST THING YOU’LL SAVE IN A FIRE? Hmm... I hate these kind of questions cos i don't know what i would save first! I'd probably grab my laptop. DAT SHIT WAS EXPENSIVE. HAHAHA.1

WHAT DID YOU WANNA BE WHEN YOU WERE A KID? I have no idea... LOL.

THE COLOR OF YOUR BEDSHEET? I don't remember.. (A)

WHAT DO YOU THINK ABOUT BEFORE YOU GO TO BED? Interesting things that happen throughout my day... which isn't much. LOL.

SORRY, MY ANSWERS ARE REALLY BORING.