wassssssssssssssssaaaaaaaap
CDUONGZ:
I have bitch face syndrome.

Blogs
Anne the easy Bibian Danica Geneboob Holly Kyleen Manisay Mitchell Sb and Wilson Tracey Wendy

Layout by elysaysgoodbye. Affiliates codes from summert1me. Tested in Google Chrome.


July 22, 2011 // 7:12 PM

I woke up at 6:24 this morning all stressed out cos i was supposed to wake up at 5:30. I had two questions left and had to write 14 lines for each... SO YEAH, i was really freaking out. LOL. Luckily, i finished at 7:30.. aw yeaaaah. TOO BAD MY COMPUTER IS A BITCH AND DOESN'T RESPOND WHEN I PLUG IN A USB. When i came home from tutor yesterday, i started ag straight away and worked till 1am... I DIDN'T EVEN BOTHER TO CHANGE AND SLEPT IN WHAT I WORE THE TUTOR. That's commitment right there.. HAHAHAHAHA. Don't judge me.

I HAVE A PIMPLE ON MY NOSE.. RIGHT WHERE MY GLASSES SIT. HOW VERY CONVENIENT. It's so uncomfortable and annoying... You know what else is annoying? I hate talking to people who completely disregard what i say and expect me to give a shit about what they're talking about. Sometimes i really don't give a shit about what people talk to me about but at least i have the courtesy to pretend like i care. Ffs, some people are just rude. LOL. MY STORIES ARE AWESOME... HOW DARE YOU IGNORE ME... Argh.

I think i might drop eco next year... I'd rather do art. LOL. I think i could do considerably well if i studied properly and dedicated myself to it but i don't. I DID ALRIGHT FOR THE HALF YEARLY, DESPITE THE FACT I STUDIED A FEW HOURS BEFORE... same with Genevieve, but of course she beat me cos she's a genius. HAHAHAHAHA.

I think Liza has pms. She's as bitchy as i am when i have pms. HAHAHAHAHA. She attempted to keep me awake by punching the crap outta my arm. That sounds gross... crap outta my arm. AHAHAHAHAHA. Anyway, yeah... i'm kinda disappointed my arm didn't bruise. MUSCLES OF STEEL, BRUH.

OMG, JULIA ASKED ME TO DONATE BLOOD BUT I TOLD HER I WAS UNDER WEIGHT. I THEN HAD THE SUDDEN URGE TO WEIGH MYSELF AND IT TURNS OUT I GAINED 2.5KG!!!!! YAYY!!!!!!! I was pretty excited. :$ After school i weighed myself and i lost 1kg... duh hell. Not happy, jan.

HAHSDKJASDASHDAHDKAHDKDSHDAKJSHDAKSJD. I HAVE THE FUNNIEST STORY EVER. NOT REALLY, BUT OMG. HAHAHAHAHAHSDAHKJAHDKA. I WAS TEXTING LISA AND SHE TOLD ME SHE NEEDS TO TOILET TRAIN HER DOG. I REPLIED SAYING SHE MUST TELL ME WHEN HER DOG BEGINS TO HUMP HER. SHE REPLIES THAT HE ALREADY HAS. IDK, I JUST FIND THAT REALLY FUNNY. ADHDAHASHDAHAHAHAHAHAA. I was humped by a dog once... worst experience of my life... LOL.
YAAAAAAAAAY! INFORMALLL, time to get dowwwwwwnn! LOL, jk. Expect me to be sitting and eating the whole time... HAHAHAHAHAHAHAHAHA. I hope we get the cake from the Cake Merchant... yumm... Now i'm craving cake... all i have is strawberries. MY MUM BROUGHT 3 PUNNETS OF STRAWBERRIES FOR $10. HOLY WOW. nomnomnom

I REALLY LOVE JUMPING IN PUDDLES AND SO DOES JULIA. If i jumped in puddles anywhere else besides school, people will think i'm a total freakazoid but AT SCHOOL NO ONE CAN JUDGE ME... I'M A SENIOR, BITCH. THAT'S RIGHT. I'M GONNA JUMP IN PUDDLES AND IT MIGHT PISS YOU OFF BUT I DON'T CARE. HAHAHAHA.

Sorry Anne, i just realised your blog is not the only blog i read. I read Margaret's as well. Your blogs never fail to make me laugh or smile. :$ HAHAHAHAHAHAHAHA. Sorry guise, i'm getting so mushy. HAHAHAHAHAHA.