wassssssssssssssssaaaaaaaap
CDUONGZ:
I have bitch face syndrome.

Blogs
Anne the easy Bibian Danica Geneboob Holly Kyleen Manisay Mitchell Sb and Wilson Tracey Wendy

Layout by elysaysgoodbye. Affiliates codes from summert1me. Tested in Google Chrome.


July 18, 2011 // 7:23 PM

SCHOOL IS TOMORROW. HOLY SHIT, I'VE DONE NO WORK. LOL. I AM THE PROCASTINATING QUEEN. I think you should all bow to me, hahahaha. I've done a bit of ag and summarised a bit for eco. Oh man, WHY AM I SO LAZY?! :(

You know what else i'm not happy about? I HAVE TO WASH MY HAIR AND IT'S 9 RIGHT NOW. OH HELL NO. I'm just too lazy to wash my hair THEN i have to blow dry it cos i'll get sick if i sleep with wet hair. :'( I would just chop all my hair off if i could but i'm not hot like Emma Watson. I'M PRETTY SURE I HAVE A WEIRD SHAPED HEAD TOO COS RIGHT ON THE TOP OF MY HEAD THEY'RE THIS HUUUUUGE BUMP so therefore, i will look weird bald. HAHAHAHAHA.

I HAD A DREAM THAT I ATE A BEEF KEBAB. It was so weird cos.. IT FELT SO REAL. I had this kebab in my hand... and i thought it was a falafel roll SO OF COURSE I ATE IT. I got through half of it then suddenly really it was BEEF. OH MAN. WHAT IS WRONG WITH MY DREAMS?! LOL.

I REALLY LIKE CAN OF WORMS. IT'S SO GOOD. HEHE. I don't understand people's temptation with alcohol. People say they drink to get drunk to have fun. LOL, shit man... i can have fun by having a cup of apple juice without damaging my liver. Clearly, those people are not as fun as i am.

I HATE IT WHEN I'M LISTENING TO SEDUCTIVE/LOVE SONGS AND MY BROTHER STANDS BEHIND ME. Seriously, what are the chances?! IT'S SO AWKWARD. EFF MAN.

Anyway, i have no idea how i'm gonna wake up for school tomorrow. OH MAN. I HAVE TO PACK MY BAG TOO. I CAN'T BE BOTHERED FOR THIS SHIT. EURGH. I HAVE TUTOR TOMORROW AS WELL AND I HAVEN'T DONE MY HOMEWORK. I don't know if i should keep on doing ag or do my tutor homework... i'll just do my tutor homework. T_T

OMG, I REALLY LOVE GETTING ANONYMOUS MESSAGES. IT'S SO EXCITING AND I DON'T EVEN KNOW WHY. I haven't gotten one in months now... SO WHEN I WENT ONTO TUMBLR AND SAW THAT LITTLE RED BOX, OH MAN. I WAS READY TO GET UP OFF MY ASS (which isn't often) AND STARTED DANCING AROUND ME. HAHAHAHA. Sorry, i'm just lonely. LMAO.

I should really get back to work now... bye!