wassssssssssssssssaaaaaaaap
CDUONGZ:
I have bitch face syndrome.

Blogs
Anne the easy Bibian Danica Geneboob Holly Kyleen Manisay Mitchell Sb and Wilson Tracey Wendy

Layout by elysaysgoodbye. Affiliates codes from summert1me. Tested in Google Chrome.


January 7, 2012 // 7:16 PM

ANTS ARE CRAWLING OUT OF MY KEYBOARD AND THEY ARE DRIVING ME INSANE. I DON'T KNOW WHAT TO DO. MAYBE I SHOULD USE A VACUUM CLEANER? IDK, KHFDSKJHFSKHF. IT JUST LOOKS SO DISGUSTING. ARRGGGGGGGH. I ALSO FELT LIKE I NEEDED TO TRY SOMETHING NEW SO I SHAVED THE TOP SIDE OF MY EYEBROW NOW IT'S SO ITCHY. DAMN MY FIRST WORLD PROBLEMS!!!!


I HAD ANOTHER DREAM ABOUT FAILING ENGLISH. My dreams have been really bad lately. Yesterday i dreamt of a teacher wanting to kill me, a lifeguard stepping on my glasses and being on the 'list' cos i failed english. THEN TODAY I DREAMT THAT I GOT A 12 FOR ENGLISH. SO I WAS CELEBRATING BUT JENNY TOLD ME TO STOP CELEBRATING COS IT'S OUT OF 20. OH MAN. Oh man. WHHHHHHHHHHHY!! I BET IT'S COS OF THE TEA MY MUM GAVE ME. DAMN THAT TEA! DAMN IT!!!!

OMGSH?! I tried the best thing ever... IT HAS CHANGED MY LIFE. Okay, not really but it's reallllllllllly goooooood! WHO THOUGHT A BREAD ROLL FULL OF VEGETABLES WOULD TASTE SO DELICIOUS. Omgsdhfgdgd. THE LADY THAT WORKS AT THE BREAD SHOP IS SO NICE!!!!

I think i'm really paranoid. I INSTANTLY THINK PEOPLE ARE TALKING ABOUT ME WHEN THEY'RE WHISPERING THEN LAUGH. :( I remember when i was lining up to buy a train ticket, these girls were passing back and forth a phone then laughing. :( I SHOULDN'T EVEN CARE!!!! BITCH, I'M FABULOUS!!!!


For the first time this week, i finished what i wanted to do! IT WAS SUCH AN AWESOME FEELING. AAAAAAAAAHHHHHHHH. I should finish my work more often!!! LIBRARY ALL DAY, EVERY SINGLE DAYYYYY! THE LIBRARY HAS BECOME MY SECOND HOME. LOL. THE LIBRARY IS AWESOME IN THE HOLIDAYS. YOU KNOW WHY? NO STUPID GUITAR PLAYING AND THE SOUND OF HOES FLIRTING. ALL YOU CAN HEAR IS THE SOUND OF SILENCE. That is the best sound.

Gonna try and be productive!!! AHAHAHAHAHAHA... who am i kidding?! BYE!!!!